blog.mpotsis.gr
Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ελληνικής κτηματαγοράς, μάθετε περισσότερα για τις περιοχές στις οποίες δουλεύουμε και πάρτε ιδέες και συμβουλές για την επένδυση σας στο χώρο των ακινήτων.
Θέματα
Αρχείο
Ερχεται νέο κύμα μεταβιβάσεων το 2024
Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023
Εσοδα πάνω από 800 εκατ. ευρώ προβλέπονται από αγοραπωλησίες, γονικές παροχές, δωρεές και κληρονομιές.
Διαβάστε περισσότεραΑκίνητα: Κίνδυνος διπλής εμπλοκής στην εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023
10+1 ερωτήσεις και απαντήσεις με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα κατά τις μεταβιβάσεις και τις δηλώσεις των ακινήτων στο Κτηματολόγιο
Διαβάστε περισσότεραΣελίδα 1 από 1
ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ
Με ευγένεια, ειλικρίνεια, αγάπη και γνώση για τις ανάγκες σας στον κτηματομεσιτικό χώρο, η Κτηματομεσιτική Κ. Μπότσης έχει βοηθήσει εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες να βρουν το ιδανικό για τις ανάγκες τους ακίνητο. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να είστε εσείς ο επόμενος ευχαριστημένος πελάτης μας.

