Προφίλ Εταιρείας

“Η οργανωμένη και μεθοδική δουλειά μας, η εμπειρία μας και το προσωπικό μας ενδιαφέρον αποτελούν εγγύηση για την ικανοποίηση κάθε πελάτη μας.”

Konstantinos Mpotsis

Το μεσιτικό γραφείο Κ. Μπότσης από την ίδρυση του το 2006 παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο της ακίνητης περιουσίας.
Με βασικούς άξονες την πείρα μας, τις γνώσεις μας και την υπευθυνότητά μας, είμαστε πάντα δίπλα σας, για να ικανοποιήσουμε κάθε ιδιαίτερη σας ανάγκη και επιθυμία.

Απευθυνθείτε σε εμάς για την αγορά ή ενοικίαση ακινήτου, επωφελούμενοι της πληθώρας ακινήτων που διαθέτουμε  καθώς και επιλεγμένα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, με εξασφαλισμένο το πραγματικό μας ενδιαφέρον για την καλύτερη επένδυση για εσάς.

Εμπιστευτείτε μας την προώθηση πώλησης ή ενοικίασης του ακινήτου σας, καθώς θα αναλάβουμε να αναδείξουμε το ακίνητό σας με τον πληρέστερο τρόπο και να πετύχουμε την πλέον συμφέρουσα τιμή πώλησης ή ενοικίασης του.

Συζητήστε μαζί μας για χρηματοοικονομικές λύσεις, υπηρεσίες έκδοσης δανείων και ζητήστε συμβουλές διαχείρισης και επένδυσης.

Για να πετύχουμε την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, το γραφείο μας βρίσκεται σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες πολλών ειδικοτήτων, νομικούς, συμβολαιογράφους, μηχανικούς,.

Η οργανωμένη και μεθοδική δουλειά μας, η εμπειρία μας και το προσωπικό μας ενδιαφέρον αποτελούν εγγύηση για την ικανοποίηση κάθε πελάτη μας.

Καλή περιήγηση

Με εκτίμηση
Μπότσης Κωνσταντίνος

Μεσίτης αστικών συμβάσεων
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ 067058303000

ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Με ευγένεια, ειλικρίνεια, αγάπη και γνώση για τις ανάγκες σας στον κτηματομεσιτικό χώρο, η Κτηματομεσιτική Κ. Μπότσης έχει βοηθήσει εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες να βρουν το ιδανικό για τις ανάγκες τους ακίνητο. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να είστε εσείς ο επόμενος ευχαριστημένος πελάτης μας.