Από τους πελάτες μας

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας και τα όμορφα λόγια που λένε για εμάς. Παρακάτω, μοιραζόμαστε μερικά από αυτά μαζί σας.

Σχόλια 1 έως 30 από 30

Αξιόλογος επαγγελματίας με εμπειρία και γνώσεις ώστε να σε κατευθύνει σωστά. Όσες φορές τον χρειάστηκα ήταν δίπλα μου
Σε ευχαριστώ πολύ πάντα επιτυχίες

kostas strogilis

Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος.
Πάρα πολύ εξυπηρετικός.

Ariadni Rachioti

Ο κ Μπότσης με εκπροσώπησε επιτυχώς σε δύο πωλήσεις και συστήνω ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του. Πρόκειται για έναν άριστο επαγγελματία που διακρίνεται για την τιμιότητά του, την εις βάθος γνώση του αντικειμένου της δραστηριοποίησής του και την ειλικρινή προθυμία του να διευθετήσει όσο τον δυνατόν πληρέστερα και σε άμεσο χρόνο τα οποιαδήποτε ζητήματα προκύπτουν κατά τη διαδικασία της αγοραπωλησίας.

Maria Christidi

Mr Konstantinos Botsis understood what we were looking for and proposed several properties. All of them 'could be'.
He helped us throughout the purchase, he introduced us to a local architect/civil engineer to undertake the rebuilding of the property we chose and he has supported us throughout.
He has been reliable and efficient and he seems to be well connected with the local businesses and authorities. We highly recommend him for anything real estate related.

Markus Schwendtner

The best real estate office

יפעת בן ברוך

Σπανιος άνθρωπος και υπηρεσίες πολύ ανωτερες από κάθε προσδοκία..
Ευχαριστώ!!!

Anna Ablianiti

Εξαιρετικος άνθρωπος, άριστος επαγγελματίας!!!!!!!
Ισως κ με τα καλύτερα ακίνητα !!!

Ανδρονίκη Κισσαμιτάκη

Εξαιρετικό μεσιτικό γραφείο. Ο κ. Μπότσης (ή απλά Κώστας μετά απο λίγο) ήταν πάντα διαθέσιμος στο τηλέφωνο, μας καθοδήγησε σε όλη την διάρκεια της μεσιτείας, και βοήθησε ώστε να ολοκληρωθούν τα συμβόλαια πάρα πολύ γρήγορα. Παρείχε συμβουλές στον πωλητή αλλα και σε εμάς ώστε να διεκπεραιώσουμε τις διαδικασίες που χρειάζονται, και σε πολλές περιπτώσεις βοήθησε και προσωπικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας βοήθησε να αγοράσουμε το πρώτο μας σπίτι.

Efthimios Piperakis

Πρότυπο επαγγελματισμού !!!

Spiros Tsevas

Επαγγελματίας , χαμογελαστός και πρόθυμος να δώσει τις καλύτερες συμβουλές για την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων μας .

Pavlos Sakoulas

Ο κ. Μπότσης είναι επαγγελματίας που τιμά το επάγγελμά του. Συνεργάστηκα μαζί του για την πώληση ενός οικοπέδου στον Ωρωπό, το οποίο το είχα δώσει σε άλλους συναδέρφους του ήδη τρία χρόνια πριν χωρίς επιτυχία. Με το που το ανέλαβε το ξέτρεξε, με ενημέρωνε για όλες τις εξελίξεις και τέλος ανέλαβε όλα τα γραφειοκρατικά και ακόμα και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες του οικοπέδου που αγνοούσα από την τσέπη του παρακαλώ. Πρότυπο επαγγελματία και ανθρώπου!

Νίκος Τριανταφύλλου

Επικοινώνησα με τον κύριο Μπότση για την πώληση του ακινητου μου. Ο επαγγελματισμός του και οι γνώσεις του με εντυπωσίασαν αλλά και με βοήθησαν να αναβαθμίσω το ακίνητο μου με βάση τις ανάγκες των αγοραστών. Σας ευχαριστώ θερμα!

Konstantinos Dolkas

Αριστος επαγγελματιας....επιλεγει για εσας πριν απο εσας...!!!

Letta Kornilaki

Very helpful & professional service!

Na Cheng

Ήθος, ευγένεια, αξιοπιστία.

Panos Lizos

Ευγένεια, επαγγελματισμός, συνέπεια και ειλικρίνεια. Πολύ ευχάριστη συνεργασία, την προτείνω ανεπιφύλακτα.

vagelis lon

Εικικρινης-Αμεσος-Εντιμος κ πανω απ’ολα γνωστης!!!

Tasos Vassiliou

Σωστή και επαγγελματική δουλειά με γνώση του αντικειμένου, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Thanasis Gadedis

ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊΣ!!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ

Εξαιρετικός άνθρωπος και άριστος επαγγελματίας!! Μακράν ο καλύτερος μεσίτης που έχω συνεργαστεί...

Chris Gav

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΤΣΗ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ.

gabriela charalampakis

Ο κύριος Μπότσης είναι άψογος επαγγελματίας , σε κερδίζει αμέσως με την ειλικρίνεια του , την ευγένεια του , την ευθύτητα του και τις γνώσεις του γύρω από τον χώρο του Real Estate.Μάκραν ο καλύτερος με διαφορά από τους υπόλοιπους!!!Προτείνειται ανεπιφύλακτα!!!

Thodoris Sasloglou

Επικοινωνησα σημερα σε τον κυριο Μποτση οσο αναφορα την αγορα ενος ακινητου.θα πω το εξης.ο εν λογω κυριος ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.γνωριζει απ εξω καθε του αγγελία, καθως θα σου αντιπροτεινει βαση βασ δικων σου κριτηριων καλύτερες επιλογες.σας ευχαριστώ θερμα!

A D

Ένας άψογος επαγγελματίας, με αγάπη για αυτό που κάνει. Σε ότι χρειαστείς είναι δίπλα σου, χωρίς να βαριέται. Ρωτήστε τον άφοβα, θα σας απαντήσει.

Κατερίνα Χ..

Συνεργαστήκαμε για την αγορά κατοικίας στον Ωρωπό. Εξαιρετικός επαγγελματίας, τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δήμητρα Κούτρα

Ονομάζομαι Αγγελική και θα ήθελα να επισημάνω ότι ο κύριος Μποτσης είναι πολύ σωστός επαγγελματίας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι ξεκάθαρος και ειλικρινής. Επειδή είναι δύσκολο να βρει και να εμπιστευτει κάποιος που θέλει να αγοράσει σπίτι ή να νοικιάσει κάποιον μεσιτη να ξέρετε ότι δεν θα σας κρύψει τίποτα και δεν θα σας ωθησει να κάνετε κάποια αγορά ή ενοικίαση μόνο για να κάνει δουλειά. Προέχει να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης του. Εγώ το αισθάνθηκα έντονα αυτό. Συγχαρητήρια

Αγγελική Νάση

Μετά την γνωριμία με τον Κωνσταντίνος Μπότση διαπίστωσα ότι πρόκειται για έναν άψογο Επαγγελματία, από αυτούς που αποτελούν φωτεινό φάρο για τον συγκεκριμένο χώρο. Ανεπιφύλακτα δηλώνω ότι συγκαταλέγεται μέσα σε αυτό το πολύ μικρό ποσοστό των Επαγγελματιων του χώρου, που πραγματικά τιμούν - αναβαθμίζουν το επάγγελμα και «φυλάττουν Θερμοπύλες»

Mediline Dontis

“Οτι κ να πω για τον Κο Μπότση ειναι λίγο. Μας βοήθησε να βρούμε αυτο που ψάχναμε, ήταν πάντα στη διάθεση μας οποτε θελήσαμε να δούμε το ακίνητο κ ηταν πάντα τυπικος στα ραντεβού μας. Ειλικρινής, χωρις καμία διάθεση να μας παραπλανήσει για να κλείσει συμφωνία. Θα τον εμπιστευόμουν ξανά κ ξανά!! Οφείλω να ομολογήσω πως η συνεργασία μας ηταν άψογη ! Το συγκεκριμένο γραφείο το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Ευχαριστούμε πολύ Κε Μπότση !”

Γιώτα Ζιώγκου

Από όσους μεσίτες γνωρίσαμε, ξεχωρίσαμε τον κο Μπότση για την ευθύτητα στην επικοινωνία και την ειλικρίνεια. Στοιχεία που τελικά είναι τα πιο πολύτιμα στην αγορά μεταχειρισμένου ακινήτου, με αποτέλεσμα να τον θεωρούμε κορυφαίο στη δουλειά του.

ANGELOS CHRYSSA

Υπευθυνότητα/Φερεγγυότητα/Αρκετές προτάσεις.
Ανανεωμένος χώρος, άνετο parking!

Sotiris Fafoutis

Σελίδα 1 από 1

ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Με ευγένεια, ειλικρίνεια, αγάπη και γνώση για τις ανάγκες σας στον κτηματομεσιτικό χώρο, η Κτηματομεσιτική Κ. Μπότσης έχει βοηθήσει εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες να βρουν το ιδανικό για τις ανάγκες τους ακίνητο. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να είστε εσείς ο επόμενος ευχαριστημένος πελάτης μας.